Bestelprocedure

 

Bestelling en levering

Op Meertens-matrassen.nl kunt u eenvoudig en veilig online uw producten bestellen. Uw bestelling wordt dan in korte tijd netjes thuisbezorgd. Het online bestellen van uw slaapkamermeubilair en beddengoed was nog nooit zo makkelijk.

Zo bestelt u op Meertens-matrassen.nl:

  1. Kies een product uit het uitgebreide assortiment.
  2. Klik op “aan winkelwagen toevoegen”.
  3. Ga naar de online kassa.
  4. Vul uw gegevens (zoals afleveradres) in.
  5. Controleer uw bestelling.
  6. Kies de door u gewenste betaalmethode.
  7. Klik op bestelling bevestigen.
  8. Wanneer u een klein artikel bestelt (zoals een kussen) zal deze direct via pakketpost naar u worden verzonden, als u een groter artikel bestelt (zoals een bed of boxspring) sturen wij u een email zodra uw bestelling klaar staat voor levering. U kunt vervolgens direct een datum voor levering aangeven.
  9. Uw product wordt zo spoedig mogelijk bij u thuisbezorgd.

Let op: kiest u voor de Rembours betaalmethode en woont u in België of Duitsland, dan kunt u enkel contant betalen aan de deur. Kiest u voor de Rembours betaalmethode en woont u in Nederland, dan kunt u zowel pinnen als contant betalen.

Levertijden en bezorging

Wij leveren kwaliteitsproducten met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. De levertijd voor kleinere producten (kussens, dekbedden, hoeslakens, dekbedovertrekken, moltons etc) is gemiddeld 1-3 werkdagen. Deze producten zullen direct via pakketpost naar u worden verzonden. U ontvangt hiervoor een email met een trackingnummer van uw pakket waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen.

Grotere producten die niet per pakketdienst verzonden kunnen worden zoals boxsprings, ledikanten en matrassen worden geleverd door een transportbedrijf gespecialiseerd in het bezorgen en monteren van bedden en slaapkamermeubels. Het transportbedrijf levert via de trap niet hoger dan de 3e verdieping. Let u er hierbij op, dat uw trappenhuis ruim genoeg dient te zijn om de artikelen te kunnen laten bezorgen. De levertijd voor grote producten zoals boxsprings en ledikanten verschilt per product, u kunt de actuele levertijd vinden direct bij het product. Mocht u vragen hebben over de levering van producten of bestellingen dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Leveringskosten

Voor de tarieven van levering maken wij onderscheidt in pakketdienst of meubeltransport. Bij meubeltransport heeft u de mogelijkheid om; het product zelf af te halen, te kiezen voor levering over de eerste drempel van uw woning, levering tot in uw slaapkamer of zelfs voor levering inclusief montage. De tarieven voor deze diensten verschillen per land. Wanneer u woont op een van de waddeneilanden adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice om de leveringskosten en mogelijkheden te bespreken.

Verzendkosten voor verzending via pakketpost

Kleinere producten zoals kussens en dekbedden worden door ons verzonden middels reguliere pakketpost. Het tarief voor verzending via pakketpost betaald u slechts 1 maal per zending. De verzendkosten hiervoor zijn als volgt:

 • Pakketpost binnen Nederland: €4,95
 • Pakketpost binnen België: €7,95
 • Pakketpost binnen Duitsland: €7,95

Verzendkosten voor verzending via meubeltransport

Voor grotere producten zoals matrassen, topdekmatrassen, ledikanten, boxsprings en slaapkamermeubilair heeft u 4 opties voor levering. Zo kunt u uw bestelling gratis afhalen of kiezen om volledig te worden ontzorgd door onze montagemogelijkheden. Houdt er rekening mee dat kleinere artikelen altijd direct en los van de grotere artikelen worden verzonden.

Wanneer u heeft gekozen voor een van de aflevermogelijkheden zullen wij de bestelling altijd netjes bij u binnen komen leveren. Bij leveringen binnen uw woning dient u zorg te dragen voor voldoende ruimte op bijvoorbeeld trap en overloop zodat onze bezorgers de slaapkamer kunnen bereiken. Indien u heeft gekozen voor de ophaalmogelijkheid kunt u uw bestelling ophalen nadat u per e-mail vanuit ons bericht heeft verkregen dat uw bestelling klaar staat in ons magazijn.

Verzendkosten voor verzending via meubeltransport binnen Nederland

Verzendkosten voor levering van grotere artikelen binnen Nederland zijn als volgt:

    • Ophalen in Veendam – €0
    • Standaard levering tot aan de deur – €29,95
    • Levering tot in de slaapkamer exclusief montage – €49,95
    • Levering tot in de slaapkamer inclusief montage (alleen mogelijk voor boxsprings) – €84,95

Verzendkosten voor verzending via meubeltransport binnen België & Duitsland

Verzendkosten voor levering van grotere artikelen binnen België zijn als volgt:

    • Ophalen in Veendam – €0
    • Standaard levering tot aan de deur – €49,95
    • Levering tot in de slaapkamer exclusief montage – €64,95
    • Levering tot in de slaapkamer inclusief montage (alleen mogelijk voor boxsprings) – €110

Let op: kiest u voor de Rembours betaalmethode en woont u in België of Duitsland, dan kunt u enkel contant betalen aan de deur. Kiest u voor de Rembours betaalmethode en woont u in Nederland, dan kunt u zowel pinnen als contant betalen.