Betalen en verzenden

Betalingsmogelijkheden

Betalen met behulp van iDEAL:

Op Meertens-matrasssen.nl kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmethoden aan:

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Dit is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u iDEAL als betaalmethode.
 2. U selecteert hierbij de bank waarbij u normaliter uw online betalingen regelt.
 3. Vervolgens komt u op een pagina waarop u het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank te zien krijgt. De gegevens van uw bestelling zijn reeds voor u ingevuld.
 4. Na goedkeuring van uw betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van uw bank) ontvangt u een bevestiging van uw bank.
 5. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Bedden.nl. Bovendien ontvangt u van Bedden.nl een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van een Creditcard:

Een online betaling met uw creditcard is ook erg eenvoudig. Het werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u creditcard als betaalmethode.
 2. Op de betaalpagina kiest u vervolgens het type creditcard waarmee u wilt betalen.
 3. Vervolgens dient u uw volledige creditcardnummer in te vullen alsmede de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode, ook wel CVC code of security code genoemd (dit zijn de laatste 3 cijfers op de achterkant van uw creditcard).
 4. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Bedden.nl. Bovendien ontvangt u van Bedden.nl een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van PayPal:

Met PayPal kunt u online veilig en snel betalingen verrichten met of zonder een PayPal-rekening. De geaccepteerde betaalopties bij PayPal treft u hieronder:

 1. Bankoverschrijvingen.
 2. Creditcards.
 3. PayPal-rekeninghouders kunnen direct via hun PayPal account een overboeking uitvoeren.

U doorloopt vier stappen om voor een aankoop te betalen:

 1. U klikt op de betaalknoppen naast de geselecteerde objecten.
 2. Als u een PayPal-rekening heeft, logged u in op uw rekening. Als u geen PayPal-rekening heeft voert u de betaalinformatie in op een door PayPal beveiligde webpagina.
 3. U controleert en voltooid de aankoop op PayPal.
 4. Hierna keert u terug naar Meertens-matrassen.nl

Betalen met behulp van Rembours:

In Nederland kunt u contant of middels pinbetaling uw rembours bestelling voldoen bij de chauffeur! Woont u in België of Duitsland? Dan kunt u alleen contant betalen bij onze chauffeur.

Wanneer u de voorkeur geeft aan betaling aan de deur dient u te kiezen voor de betalingsmogelijkheid rembours. Deze mogelijkheid kunt u in de laatste stap van de winkelwagen aangeven. Onze administratie zal vervolgens telefonisch met u contact opnemen om kort de remboursprocedure uit te leggen. Openstaande remboursbedragen dienen contant of middels pin bij de chauffeurs voldaan te worden. Nadat u de betaling heeft voldaan, zal uw bestelling aan u worden overhandigd.