Boxspring Eckelson (elektrisch)

De Eckelson boxspring is een zeer luxueus afgewerkte boxspring. Deze boxspring is elektrisch verstelbaar bij zowel het hoofdeinde als het voeteneinde d.m.v. een afstandsbediening.
Deze boxspring wordt geleverd met 7-zone pocketvering koudschuim matrassen met 300 veren per m2. Met behulp van individueel ingekapselde pocketveren die zich onafhankelijk van elkaar bewegen en het lichaam precies volgen, krijgt u op de juiste plaatsen steun. De 7 comfortzones (heup, lendenen, schouder en 4 tussenzones), zorgen ervoor dat het matras zich perfect kan aansluiten bij uw lichaam.
De hoogwaardige HR koudschuimtopper is voorzien van een zeer goed ventilerende tijk. HR koudschuim staat voor High Resilience schuim, ofwel schuim met een hoge veerkracht. Dit materiaal ademt zeer goed en voert zeer goed vocht af. Het is zeer veerkrachtig, biedt een subliem comfort en heeft een lange levensduur. De HR koudschuim matrastopper voegt extra ligcomfort toe aan deze boxspring. Deze matrastopper is voorzien van een luxe en afneembare dubbeldoek matrashoes. De Eckelson boxspring wordt geleverd inclusief hoofdbord, potenset en verchroomde beugels.
Om het design geheel naar uw wens af te maken, is deze boxspring verkrijgbaar in verschillende stoffen en in diverse kleuren.

√ Boxspring met 5 slags Bonellveer
√ Gestoffeerde pocketveringsmatras 7 comfortzones met luxe soft afdekking
√ Inclusief matrastopper koudschuim HR 33, inclusief split
√ Inclusief hoofdbord
√ Inclusief potenset

√ Inclusief 2x afstandsbediening

Boxspring Eckelson 140 x 200 € 3240,-

Boxspring Eckelson 160 x 200 € 3240,-

Boxspring Eckelson 180 x 200 € 3253,-