Garantie en klachten

Garantie

Meertens Meubelen geeft op al haar matrassen garantie.*

– Volschuim matrassen: 1 jaar garantie.
– Pocketvering 300 veren m² matrassen: 3 jaar garantie.
– Pocketvering 500 veren m² matrassen: 5 jaar garantie.

U krijgt de eerste 3 maanden volledige garantie, na 3 maanden wordt dit verminderd, met een maandelijkse afschrijving tot het einde van de garantie periode. Er wordt géén garantie verleend op de hoezen.

Om aanspraak te maken op garantie, moeten zowel het matras en de hoes heel zijn en niet vervuild, en de originele aankoopfactuur dient aanwezig te zijn. Evenals de stickers die op het matras zitten. Het matras dient te worden gebruikt op de juiste bodem en op de juiste manier te worden onderhouden.

De fabrieksgarantie geldt voor alle natuurlijke gebreken of veranderingen die een zichtbare kuilvorming (groter dan 2 cm) veroorzaken. Normale veranderingen in hardheid of eigenschappen die de drukverlagende eigenschappen niet aantasten, vallen niet onder de garantie. De garantie geldt alleen voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten. Schade door oneigenlijk gebruik, het inklinken van de afdeklagen met minder dan twee centimeter en afname van de oorspronkelijke stramheid van het interieur tot 20%, evenals een normale slijtage, vallen niet onder deze garantie. Er wordt géén garantie verleend op de hoezen.

Bij verkeerd gebruik, zichtbare vervuiling of beschadiging na levering vervallen tevens alle garantie aanspraken.

De bovenstaande aangegeven garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten welke u al heeft omtrent garantie en conformiteit.

Klachten

Het is altijd mogelijk om een klacht aan ons te melden. Wij nemen klachten altijd in behandeling. Klachten over producten, service of leveringen kunt u telefonisch of per e-mail indienen. Samen met u wordt dan naar de beste oplossing gezocht. Iedere klacht zullen wij individueel behandelen en uiterlijk binnen 2 weken beantwoorden.

Heeft u een klacht over een product?

Mocht u een klacht hebben dan kunt u gerust telefonisch contact met ons op nemen of mailen.
Als het gaat om een productfout, dan zullen wij de garantie in werking zetten.
Wij ontvangen dan graag de volgende informatie van u.

  •  welk ordernummer had uw bestelling?
  •  wat zijn uw naam, adres en telefoonnummer?
  •  om welk artikel gaat het ?
  •  wat is er mis mee? Kunt u ons een nauwkeurige beschrijving geven?
  •  heeft u misschien een foto gemaakt van het artikel?

Heeft u een klacht over ons, als bedrijf?

Service vinden wij bij de Meertens Meubelen zeer belangrijk. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als u niet tevreden bent over onze service of producten, dan horen wij dat graag. Hier kunnen wij alleen maar van leren en onszelf verbeteren.

Klantenservice

U kunt mailen naar onze klantenservice:  info@meertensmeubelen.nl of bellen naar 0598-612476 (dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 zaterdag van 9 tot 17 uur).