Ergonomique latex

Intertras Ergonomique matras

* drukverlagend * wervelkolom behoudt natuurlijke lijn 

De Ergonomique-lijn is gespeciaal ontwikkeld in samenwerking met wetenschapper Dr. Heidinger en bestaat uit matrassen met sublieme drukverlagende eigenschappen. De matrassen voorkomen schouder-, nek- en rugklachten. Bestaande klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.
Latex geeft warmte en is veerkrachtig, waardoor de wervelkolom de natuurlijke lijn behoudt. De veerkracht zorgt voor een vrije beweging tijdens uw slaap.
De Ergonomique Latex bestaat uit een 7-zone pocketvering met maar liefst 500 veren per m2. Met behulp van individueel ingekapselde pocketveren die zich onfhankelijk van elkaar bewegen en het lichaam precies volgen, krijgt u op de juiste plaatsen steun. De 7 comfortzones (heup, lendenen, schouder en 4 tussenzones), zorgen ervoor dat het matras zich perfect kan aansluiten bij uw lichaam.

De Ergonomique Latex is voorzien van een speciale Coolmax matrashoes. Coolmax is aangenaam koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Daarnaast is deze matrashoes vochtregulerend, antibacterieel, anti schimmel en anti huisstofmijt.

Ergonomique latex 70 x 200 € 990,-

Ergonomique latex 80 x 200 € 1085,-

Ergonomique latex 90 x 200 € 1195,-