Ergonomique traagschuim

Intertras Ergonomique matras

drukverlagend * optimale ontspanning van de spieren 

De Ergonomique-lijn is gespeciaal ontwikkeld in samenwerking met wetenschapper Dr. Heidinger en bestaat uit matrassen met sublieme drukverlagende eigenschappen. De matrassen voorkomen schouder-, nek- en rugklachten. Bestaande klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.
Traagschuim (NASA) heeft unieke drukverlagende eigenschappen. Doordat het schuim temperatuurgevoelig is, past het zich aan aan de lichaamswarmte. Onder invloed van warmte wordt traagschuim zachter. De druk op uw schouders en heupen wordt verminderd. De lichaamsdruk wordt hierdoor namelijk gelijkmatig verdeeld en zorgt ervoor dat de spieren zich optimaal kunnen ontspannen.
De Ergonomique Traagschuim bestaat uit een 7-zone pocketvering met maar liefst 500 veren per m2. Met behulp van individueel ingekapselde pocketveren die zich onafhankelijk van elkaar bewegen en het lichaam precies volgen, krijgt u op de juiste plaatsen steun. De 7 comfortzones (heup, lendenen, schouder en 4 tussenzones), zorgen ervoor dat het matras zich perfect kan aansluiten bij uw lichaam.

De Ergonomique Traagschuim is voorzien van een speciale Coolmax matrashoes. Coolmax is aangenaam koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Daarnaast is deze matrashoes vochtregulerend, antibacterieel, anti schimmel en anti huisstofmijt.

Ergonomique traagschuim 70 x 200 € 1120,-

Ergonomique traagschuim 80 x 200 € 1210,-

Ergonomique traagschuim 90 x 200 € 1320,-