Ruilen en retourneren

Retouren

U heeft 14 dagen zichttermijn om te beslissen of u het product wil houden, ingaande op de dag dat u de bestelling ontvangen heeft. Indien u een product wilt retourneren, kunt u eenvoudig een afspraak maken met ons.Let op: het product dient in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
U kunt ons bereiken via:

E-mail: info@meertensmeubelen.nl

We vragen u om uw factuurnummer, naam en adres te vermelden. U hoeft geen reden op te geven van uw retourzending, maar we zijn wel benieuwd naar uw reden. Het helpt ons om de kwaliteit hoog te houden van zowel de service als de produkten.

Hoe retourneren:

U kunt het product dat u wilt retourneren binnen 14 dagen terugsturen in dezelfde verpakking waarmee het gekomen is. Persoonlijk retourneren kan ook bij ons magazijn. In overleg met u kunnen retourzendingen ook bij u thuis worden opgehaald. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden die per product kunnen verschillen. We melden deze kosten vooraf aan u. Het retouradres krijgt u direct na uw aanmelding. De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor uw rekening. De aankoopprijs van het product krijgt u binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Indien redelijkerwijze mogelijk dient het product in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Geopende verpakkingen voldoen niet aan deze voorwaarden, en blijven uw eigendom. Beschadigde of gebruikte producten worden naar u terug gestuurd, of de herstelkosten hiervan worden bij u in rekening gebracht.